Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid-West   |    23 januari 2015
Website
 
 
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl


 
 
NLdoet: aanmelden kan nog tot 1 februari
Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.
Lees verder
Word ambassadeur en maak korfbal Zichtbaar Sportief!
Wellicht heb je al eens gehoord van het gedachtengoed Korfbal Zichtbaar Sportief. Het gedachtengoed dat het feit dat korfbal ‘fair’, sociaal en sportief is, iets is om trots op te zijn en vooral zoveel mogelijk zichtbaar gemaakt zou moeten worden. Het is tenslotte de kracht van korfbal! Die zichtbaarheid willen we samen met verenigingsambassadeurs gaan bewerkstelligen.
Lees verder
E-book voor meer leden en sponsoren
Het bereiken van potentiële leden en sponsors is het grote vraagstuk. Het boek is bedoeld om bestuurders en vrijwilligers handvatten aan te reiken om meer uit hun leden- en sponsorwerving te halen.
Lees verder
VOG belangrijke stap in preventief beleid
De afgelopen jaren hebben sportorganisaties gezamenlijk ruim 11.000 Verklaringen Omtrent Gedrag (VOG) voor hun vrijwilligers aangevraagd. Steeds meer organisaties dragen zorg voor een veiliger sportklimaat, dit is natuurlijk een zeer goede ontwikkeling. Helaas komt ongewenst gedrag vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Organisaties die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.
Lees verder
Meer sportplezier op je vereniging!
TV Sportplezier helpt ouders en verenigingen om hun sportende kinderen nog meer plezier te laten beleven aan hun sport. Gisteren ging de onderstaande campagne van start. Wil jij meer sportplezier op je vereniging? Jack van Gelder neemt je mee naar zijn gezellige vereniging.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Competitieschema 2014-2015
Accommodatie
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan ingrid.sijstermans@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden