Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid-West   |    9 januari 2015
Website
 
 
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl


 
 
Korfballen in de openbare ruimte
In samenwerking met de diverse wijkplatforms van de gemeente Waddinxveen en Multikorf.nl zijn vorige week de eerste twee Multikorven in de openbare ruimte van Waddinxveen geplaatst.
Lees verder
Benfica oefent bij Albatros
Het Portugese NC Benfica speelt maandagavond een oefenwedstrijd tegen de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros.
Lees verder
Informatie avonden competitie
Lees verder
Deel je mening over 4Korfbal met ons!
4Korfbal, het nieuwe jeugdkorfbal voor de E- en F-jeugd, is seizoen 2014/2015 gestart. Inmiddels neemt alle E- en F-jeugd deel aan de 4Korfbalcompetitie. De korfbalvorm is ontwikkeld naar aanleiding van de roep van verenigingen om een actievere vorm van jeugdkorfbal, tijdens de ‘Rondje Nederland’ – bijeenkomsten die het KNKV jaarlijks organiseert in het kader van de Strategische Cyclus. In samenwerking met experts uit het onderwijs is deze nieuwe en dynamische vorm van jeugdkorfbal ontwikkeld, waarbij het sportplezier van kinderen voorop staat.
Lees verder
Hoe krijg je je club in beweging?
Kom naar de inspiratiesessie 'Besturen met een Visie PLUS' op 4 februari 2015.‘Besturen met een Visie PLUS’ gaat in op de implementatie van het beleid binnen de vereniging.
Lees verder
VOG belangrijke stap in preventief beleid
De afgelopen jaren hebben sportorganisaties gezamenlijk ruim 11.000 Verklaringen Omtrent Gedrag (VOG) voor hun vrijwilligers aangevraagd. Steeds meer organisaties dragen zorg voor een veiliger sportklimaat, dit is natuurlijk een zeer goede ontwikkeling. Helaas komt ongewenst gedrag vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Organisaties die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Accommodatie
Vertrouwenspersoon KNKV
Korfbal Zichtbaar Sportief
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan ingrid.sijstermans@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden