Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid-West   |    18 december 2014
Website
 
 
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een goede Jaarwisseling!

 
 
Laatste informatiebulletin 2014 district Zuid-West
De komende twee weken zal er geen informatiebulletin Zuid-West verschijnen. Dat betekent dat dit het laatste bulletin voor 2014 van het district is.
Lees verder
Deel je mening over 4Korfbal met ons!
4Korfbal, het nieuwe jeugdkorfbal voor de E- en F-jeugd, is seizoen 2014/2015 gestart. Inmiddels neemt alle E- en F-jeugd deel aan de 4Korfbalcompetitie. De korfbalvorm is ontwikkeld naar aanleiding van de roep van verenigingen om een actievere vorm van jeugdkorfbal, tijdens de ‘Rondje Nederland’ – bijeenkomsten die het KNKV jaarlijks organiseert in het kader van de Strategische Cyclus. In samenwerking met experts uit het onderwijs is deze nieuwe en dynamische vorm van jeugdkorfbal ontwikkeld, waarbij het sportplezier van kinderen voorop staat.
Lees verder
Steven Mijnsbergen wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Delta
Het bestuur en de Toptechnische Commissie zijn zeer verheugd dat Steven Mijnsbergen het nieuwe seizoen 2015/2016 de nieuwe hoofdtrainer wordt van Sporting Delta.
Lees verder
Inspiratiesessie ‘Besturen met een Visie PLUS’ verplaatst naar woensdag 4 februari 2015
De op zaterdag 27 december geplande inspiratiesessie ‘Besturen met een Visie PLUS’ is vanwege te weinig deelnemers verplaatst naar woensdagavond 4 februari 2015.
Lees verder
Wijzigingen VOG 2015
De regeling omtrent de gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligers in de sport is structureel geworden, wat bekent dat vrijwilligers bij vrijwilligersorganisaties de VOG gratis kunnen blijven aanvragen. Maar er zijn vanaf 1 januari 2015 belangrijke veranderingen in de aanvraagprocedure. In dit artikel vind je informatie over de afhandeling van de procedure 2014 en de wijzigingen in de procedure 2015.
Lees verder
Nog enkele plaatsen voor de Jeugd Challenge!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Klik hier voor alle informatie over de Korfbal Challenge
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan ingrid.sijstermans@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden