Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Noord   |    2 februari 2017
Website
 
 
Beste vereniging, geinteresseerde lezer,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van het district Noord. Hierin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor uw vereniging, maar ook het officiële nieuws van het KNKV voor de verenigingen wordt in dit bulletin opgenomen.

Met ingang van het seizoen 2015-2016 is de frequentie en opzet gewijzigd. De infobulletins van het KNKV worden 1x per 3 weken verstuurd. Het bovenste deel bestaat uit landelijk nieuws en het onderste deel bestaat uit districtsnieuws en/of nieuws van de verenigingen.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?
Als u geen prijs meer stelt op het ontvangen van dit informatiebulletin kunt u zich afmelden, via de afmeldbanner rechts.

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 

 
 
Zorgen om talentontwikkeling bij de jeugd
Van de voorzitter
Lees verder
info en discussieavond talentontwikkeling
Lees verder
Oranje U17 oefent tegen noordelijke Korfbaljeugd
Lees verder
Inschrijving NK Beachkorfbal Indoor geopend!
Kun jij niet wachten tot het NK Beachkorfbal Indoor weer plaatsvindt? Je zult nog even geduld moeten hebben, want we zijn er dit jaar in april in plaats van februari. Maar je kunt je vanaf nu wel alvast inschrijven!
Lees verder
Inspiratie voor Week van het Sportplezier
Wil jouw vereniging van 4-12 maart een Week van het #Sportplezier organiseren, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Sportpleziervereniging 2016 Koveni deelt haar voorbeelden graag met jullie en vertelt in een filmpje wat zij vorig jaar allemaal heeft georganiseerd voor haar jeugd.
Lees verder
G-korfbaltoernooi bij ROG in Groningen
Lees verder
Kangoeroe evenement op zaterdag 4 maart in Wolvega
Lees verder
4korfbaltoernooi op zaterdag 11 maart 2017 in Oldeberkoop
Lees verder
9 maart: Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 9 maart vindt alweer voor de zesde keer de ‘Dag van de Sportaccommodaties’ in de Expohallen te Houten plaats. Op deze vakbeurs met meer dan 150 exposanten kom je alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.
Lees verder
Stem nu voor de Rookvrije Generatie Awards
De genomineerden voor de Rookvrije Generatie Awards zijn bekend. Vanaf nu kunt u stemmen op de organisatie of persoon die volgens u een Rookvrije Generatie Award heeft verdiend, waaronder twee korfbalverenigingen.
Lees verder
Data en reglementen Schoolkorfbal 2017
Lees verder
U19 KWC 2017 - 17 landen in 3 poules
Lees verder
G-korfballers van Flamingo’s winnen aanmoedigingsprijs RTV NOF
Vrijdag 20 januari 2017, een spannende dag voor het G-team van de korfbalvereniging Flamingo’s uit Buitenpost. Hoewel het al een poosje bekend is dat dit team de aanmoedigingsprijs had gewonnen bij de Sport- en Ondernemingsverkiezing van RTV NOF, moet de uitreiking van de prijs nog plaatsvinden en dat is op deze avond.
Lees verder
c.k.v. ROG 60 jaar
Lees verder
Voorkom aansprakelijkheid als penningmeester
Soms komen er in een rechtszaak over frauderende penningmeesters zaken naar boven die voor de betrouwbare penningmeester net zo belangrijk zijn om te weten.
Lees verder
Evaluatie Korfbalcongres 2016: ‘het ging vandaag om de verenigingen’
Oktober 2016, tijdens het EK te Dordrecht, organiseerde het KNKV het Korfbalcongres met als thema ‘het succes van jouw vereniging’. Uit de evaluatie die daarop volgde is een top tien van TIPS en TOPS samengesteld, die we graag met jullie delen.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Korfbal Zichtbaar Sportief
Sites districten
Laatste korfbalnieuws: NLKorfbal
Alles voor startende trainers/coaches
Sportplezier! 5 inzichten
Volg het KNKV op Twitter
Like het KNKV op Facebook
Colofon

Deze  Nieuwsbrief is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen 1x per 3 weken verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van deze Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: jan.boer@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden