Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    25 januari 2018
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Kansen
Kees Rodenburg en de kansen voor korfbal.
Lees verder
Van co-creatie naar co-realisatie?
In aanloop naar een nieuw Strategisch Plan is vorig jaar gestart met een traject van co-creatie, waarbij verenigingen zijn gevraagd om mee te denken over de toekomst van korfbal. Deze co-creatie van het KNKV en de korfbalverenigingen heeft mooie plannen opgeleverd. Het Strategisch Plan 2018+ en het Jaarplan 2018 zijn een feit en zijn inmiddels met alle korfbalverenigingen gedeeld. De ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van korfbal is helder. Maar hoe kan jouw vereniging behalve door mee te denken in de voorbereiding, nu ook bijdragen aan de realisatie van de plannen?
Lees verder
Heffingenregeling
Met ingang van 1 januari 2018 zijn zowel de contributie als de wedstrijdbijdragen aangepast.
Lees verder
Verenigingen This is Korfball Tour 2018 bekendgemaakt
Voor het derde seizoen op rij gaat TeamNL Korfbal het land in om samen met de verenigingen korfbal op de kaart te zetten. Tijdens de This is Korfball Tour 2018 brengt het team van bondscoach Wim Scholtmeijer een bezoek aan Leeuwarden, Zeeuws-Vlaanderen, Harderwijk, Erp en Delft om demonstratiewedstrijden te spelen en clinics te verzorgen.
Lees verder
Van gemeentelijk beheer naar eigen beheer
Donderdag 8 maart 2018 tijdens de Dag van de Sportaccommodaties!
Lees verder
Wordt jullie #sportplezier beloond met een clinic van TeamNL Korfbal?
De Week van het Sportplezier komt er weer aan. Van 5-11 maart is het zover! Vorig jaar werd kv Sparta uit Zevenhuizen Sportpleziervereniging van het Jaar en won zij een clinic van TeamNL Korfbal. Een bekroning op een week vol sportplezier; dat was win-win. En jouw vereniging maakt dit jaar ook kans op zo’n geweldige clinic én kan de titel overnemen!
Lees verder
Jouw vereniging al aangemeld voor NLdoet?
Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Lees hier meer.
Lees verder
Gaat jouw vereniging de Koningsspelen organiseren samen met een school?
Vrijdag 20 april is het weer zover, de Koningsspelen! Wist je dat 50% van de scholen interesse hebben in een sportclinic tijdens de Koningsspelen?
Lees verder
Belangrijk nieuws
Start kaartverkoop Korfbal Leaguefinale: 1 februari 2018
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden