Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    23 november 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Terugkoppeling van de bondsraadleden district Oost van de vergadering van de Bondsraad van 23 september 2017
Lees verder
Stimuleringsprijs District Oost - 2017
Lees verder
Medisch beleid verdient aandacht
Column Kees Rodenburg. Lees hier meer.
Lees verder
Groot Feest voor de Kangoeroes!
De Korfbal Challenge komt er weer aan. Dat betekent ook een superleuk Kangoeroe Klupfeestje! Lees hier meer over de activiteiten en hoe je je kan opgeven.
Lees verder
Haal TeamNL Korfbal dit voorjaar naar jouw vereniging!
In het voorjaar van 2018 gaat de #Thisiskorfball Tour weer van start! TeamNL korfbal – zoals Oranje sinds kort heet – helpt jouw vereniging in die periode om korfbal in jouw regio en namens jouw vereniging extra te promoten. Waarom zouden de internationals naar jullie vereniging moeten komen, wat zijn jullie plannen en hoe zouden jullie hun komst voorbereiden en promoten? Je kunt het bid van je vereniging vanaf vandaag insturen!
Lees verder
Heb jij al kaartjes voor de Korfbal Challenge 2018?
Een van de mooiste korfbalevenementen komt steeds dichterbij. Lees hier meer over Korfbal Challenge in de Kerstvakantie.
Lees verder
Vernieuwde scheidsrechtersopleiding
Het KNKV introduceert een vernieuwde opleiding tot KNKV-scheidsrechter. Vanuit een veilig sportklimaat (VSK) wordt de nieuwe scheidsrechtersopleiding vormgegeven. In dit document lees je de argumenten tot vernieuwing, de opzet van de opleiding en de gevolgen voor de vereniging.
Lees verder
Vragen omtrent de invoering van het spelregelbewijs
In de afgelopen periode zijn veel verenigingen aan de slag gegaan met het spelregelbewijs. Vanaf september 2018 is het namelijk voor alle seniorenleden van het KNKV verplicht om het spelregelbewijs in het bezit te hebben. Lees hier meer.
Lees verder
Een geslaagde Nationale Korfbal Vakbeurs!
Op 15 en 16 november vond een zeer succesvolle Nationale Korfbal Vakbeurs plaats. Lees hier mee over wat er allemaal te doen was.
Lees verder
NLdoet 2018
Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Lees hier meer.
Lees verder
Black Friday bij Korfbaltotaal!
PARTNERMAILING: Ook Korfbaltotaal pakt morgen uit met Black Friday! Lees hier meer.
Lees verder
Bestuurders van korfbalverenigingen: Wees je bewust van mogelijke aansprakelijkheid
PARTNERMAILING: Nederland kent honderden korfbalverenigingen en al die verenigingen hebben een bestuur dat zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken. In verreweg de meeste gevallen gaat het daarbij om vrijwilligerswerk. Lees hier verder.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Scoren met Schoolkorfbal!
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden