Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost 12 oktober 2017   |    12 oktober 2017
Website
 
 
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Workshops om je vereniging te versterken tijdens de Nationale Sport Vakbeurs
Op de Nationale Korfbal Vakbeurs (15 & 16 november) vind je niet alleen informatie over teamkleding, wedstrijdanalyse en kantine-oplossingen, maar je kunt er ook terecht voor handvatten voor het versterken van je vereniging. Het KNKV biedt een viertal workshops voor bestuurders, trainers en andere vrijwilligers.
Lees verder
Inspiratiesessies Technisch Kader
Ben jij bestuurslid, technische commissielid of trainer/coach en vind je het lastig om verbinding te leggen tussen de korfbalpraktijk en technisch beleid? Kees Vlietstra (bondscoach van Jong Oranje) kan jouw vereniging hierbij helpen.
Lees verder
Talentontwikkeling (2)
Lees hier het vervolg op de column talentontwikkeling van Kees Rodenburg.
Lees verder
Last chance! Inspiratiesessies Beachkorfbal
Wat gaat het snel voorbij. We zijn alweer aangekomen bij de laatste 2 informatie/inspiratiesessies ‘Doe meer met Beachkorfbal’. Heb jij je al ingeschreven?
Lees verder
Korfbalmasterz helpt alle korfballers aan hun verplichte spelregelbewijs!
Hoe lang mag de scheidsrechter de start van een wedstrijd maximaal uitstellen, wanneer één van beide teams te laat komt? Het antwoord op deze en meer vragen ontdek je bij het behalen van je spelregelbewijs via Korfbalmasterz!
Lees verder
Heb jij jouw Clubheld al opgegeven?
Wie is binnen jouw vereniging de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilliger die zich met volle overgave inzet? Heb je al iemand in je hoofd? Geef deze persoon dan nu op als Clubheld 2017.
Lees verder
Subsidieronde sportaanbieders binnenkort van start
Vanaf 8 januari 2018 kunnen lokale sportaanbieders bij ZonMw een subsidie-aanvraag voor de Sportimpuls 2018 indienen. De sluitingsdatum is 22 februari 2018. Er is echter een belangrijke wijziging!
Lees verder
DOS ontvangt certificaat arbitrageproof.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Scoren met Schoolkorfbal!
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden