Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    21 september 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Kees Rodenburg over talentontwikkeling
COLUMN - Hoe denkt KNKV-directeur Kees Rodenburg over talentontwikkeling? Is er een ‘standaard’ route naar de Korfbal League? Wanneer is het goede moment voor talenten om over te stappen naar een grotere vereniging? Kees vertelt en legt uit.
Lees verder
Wij pakken uit bij de Nationale Korfbal vakbeurs!
Normaal worden de spelers uit de Korfbal League erin rondgereden. Maar op 15 & 16 november staat de enige echte Korfbal League-bus bij ons op de stand. Heb jij je gratis kaartjes al besteld?
Lees verder
Doe meer met Beachkorfbal!
Dit jaar vond voor de eerste keer het EK Beachkorfbal plaats. Nederland was de eerste organisator en wij als KNKV zijn hier erg trots op. Nu willen we Beachkorfbal verder ontwikkelen. Daarom zouden wij graag van jou weten wat er leeft omtrent het Beachkorfbal bij jouw vereniging.
Lees verder
Online cursus fondsenwerving
Het werven van nieuwe fondsen is niet makkelijk. Voor iedereen die zich hiermee bezighoudt of mee wil bezighouden is het mogelijk om de online cursus fondsenwerving te volgen. Deze cursus kan helpen om succes te behalen met jouw aanvraag en is helemaal gratis.
Lees verder
De Kangoeroe Klup in het nieuw!
De Kangoeroe Klup is helemaal gerestyled. Niet alleen Spurt, Funny, Scoro en Jumper, maar ook het logo heeft een make-over ondergaan. Ben jij nieuwsgierig? Kom dan kijken bij de onthulling tijdens het Kangoeroe Klupfeest op 30 september.
Lees verder
KNKV gaat kennis over blessurepreventie met anderen delen
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Waar gesport wordt, vallen blessures. Maar hoe minder spelers geblesseerd raken, hoe beter. Daarom organiseert www.veiligheid.nl binnenkort een symposium waarbij veel sporten samenkomen om te praten over blessurepreventie. Kees Rodenburg spreekt tijdens dat congres namens het KNKV.
Lees verder
Zonnepanelen voor G.K.V. Ons Clubje.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Vacature Verenigingsarbitrage
Scoren met Schoolkorfbal!
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden