Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    31 augustus 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
App KNKV Wedstrijdzaken vervangt Sportlinked-app
Sinds kort is de Sportlinked app niet meer functioneel, maar is deze vervangen door de app KNKV Wedstrijdzaken. Alle uitslagen, standen en wedstrijdschema’s vind je in de nieuwe app.
Lees verder
KNKV organiseert collectieve inkoop schotklokken
Afgelopen juli heeft het Bondsbestuur van het KNKV een aantal wijzigingen doorgevoerd in de competitie. Een belangrijke wijziging is de uitbreiding van het gebruik van de schotklok voor verenigingen uitkomend in de 1e klasse en reserve overgangsklasse, evenals in het dameskorfbal bij de dameskorfbal hoofdklasse junioren.
Lees verder
Spelregelbewijs verplicht per 1 september 2018
Uit onderzoek blijkt dat betere kennis van de spelregels leidt tot een beter klimaat en beter gedrag op de sportvelden. Korfbalmasterz.nl biedt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om spelregelkennis van korfbal te vergroten en bij te houden. Sinds de start in 2015 hebben inmiddels al bijna 6.000 korfballers het spelregelbewijs behaald via deze website. Per 1 september 2018 is dit verplichte kost.
Lees verder
Zet sport op de agenda van jouw gemeente
De gemeente is als partner niet weg te denken uit het verenigingsleven. Een goede relatie kan ervoor zorgen dat kansen worden benut en problemen sneller en plezieriger worden opgelost.
Lees verder
Korfballen en lekker eten op het AH Sportfestijn
Op 9 en 10 september vindt het AH Sportfestijn plaats in het Zuiderpark in Den Haag, georganiseerd door Albert Heijn en NOC*NSF. Het leukste, actiefste en lekkerste festival van Nederland, waar je onder andere gezellig kunt korfballen!
Lees verder
Nieuw seizoen, nieuwe aanpak in schoolkorfbal!
Gaan jullie binnenkort (weer) aan de slag met schoolkorfbal en vind je het leuk om daar nieuwe ideeën over op te doen? Dan is ‘Scoren met Schoolkorfbal’ the place to be!
Lees verder
Onthulling metamorfose Kangoeroe Klup wordt feestje voor alle Kangoeroes
De Kangoeroe Klup ondergaat een metamorfose! Dit betekent een nieuw logo en een nieuw uiterlijk voor onze Kangoeroe Klupvrienden Scoro, Funny, Jumper en Spurt. Natuurlijk vindt de onthulling van deze restyling feestelijk plaats. Komen jullie Kangoeroes ook?
Lees verder
WION grote winnaar ballenactie
De landelijke ballenactie van juni 2017 was een groot succes. Voor het eerst in 10 jaar mochten we een ledenwinst registreren! De grootste winnaar in deze actie is: WION uit Rotterdam. Deze vereniging heeft niet alleen 28 ballen gewonnen, maar ook de korfbalpaal.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Scoren met Schoolkorfbal!
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden