Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    29 juni 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Ballenactie loopt ten einde, maar er zijn nog ballen te verdienen!
Nog minder dan 2 dagen te gaan! 30 Juni klokslag 24.00 uur sluit de ‘landelijke ballenactie’ van het KNKV. Ga voor de laatste ballen!
Lees verder
Blijvend de Beste
COLUMN – KNKV-directeur Kees Rodenburg over de World Games en de weg naar Olympisch Korfbal. “Het gaat in de eerste plaats om uitblinken in onze sport.”
Lees verder
Nederlands team opnieuw met gemak langs België
Het Nederlands team won zondag ook de tweede interland in de dubbele ontmoeting tegen België. In Eindhoven werd het 32-13 voor Oranje, dat zich zo op een prima wijze toonde tijdens de laatste wedstrijd op eigen bodem, voor de ploeg op 21 juli aan de World Games begint.
Lees verder
Oranje U17 wint officieus wereldkampioenschap
Zoals verwacht heeft Oranje U17 het U17KWC in Schijndel op haar naam geschreven. In de finale tegen eeuwige rivaal België waren de jongelingen van Barry Schep duidelijk de sterkste. Het werd 22-11 voor Nederland, dat daarmee opnieuw officieus wereldkampioen is.
Lees verder
ERIMA zorgt voor uniformiteit tijdens World Games
Dankzij ERIMA verschijnt de Nederlandse delegatie voor het eerst in de geschiedenis in gelijke kleding tijdens de World Games.
Lees verder
Spektakel bij EK Beachkorfbal: inschrijven kan nog altijd
Nederland is in het derde weekeinde van augustus de gastheer van het eerste EK Beachkorfbal. Barry Schep kijkt daar enorm naar uit. “Ik verwacht een prachtig spektakel.”
Lees verder
Schrijf je nu vast in voor schoolkorfbalinspiratie na de zomer!
Het wordt voorzichtig zomer en de vakantie dient zich aan. Heerlijk! Toch al een klein beetje voorbereiden op het nieuwe schooljaar? Zorg dat je vereniging alvast is ingeschreven voor ‘Scoren met schoolkorfbal’ in september. Hoef je daar voorlopig even niet meer over na te denken…
Lees verder
Telefonische bereikbaarheid Servicedesk in zomervakantie aangepast
In verband met de zomervakantie zijn de tijden van telefonische bereikbaarheid van de Servicedesk tijdelijk aangepast. Van maandag 3 juli t/m vrijdag 11 augustus is de Servicedesk telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Lees verder
Grote respons op servicemeting 2017
Hartelijk dank aan iedereen die de servicemeting 2017 heeft ingevuld! Je leest hier wie de ballen hebben gewonnen die zijn verloot onder de inzendingen.
Lees verder
Tweemaal Zes uit Maartensdijk en Oranje Zwart uit Zwolle arbitrageproof gecertificeerd
Lees verder
Belangrijk nieuws
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden