Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    26 april 2017
Website
 
 
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
SKF opnieuw gastheer talententoernooi 27 april
Lees verder
Oranje Tour 2017: waar en wanneer?
Het Nederlands team gaat het land in ter voorbereiding op de World Games, die in juli plaatsvinden in het Poolse Wroclaw. Een handig overzicht van wanneer Oranje waar te vinden is.
Lees verder
Uitnodiging Rondje NL 2017
De Jongens van de Tekeningen is gevraagd om, na de succesvolle visualisatie van het Jaarplan 2017, ook de Contouren Strategisch plan 2018+ te tekenen. Deze tekening wil het bondsbestuur en bondsbureau graag bespreken tijdens het Rondje NL 2017.
Lees verder
K.V. Springfield is arbitrageproof
Korfbalvereniging Springfield is sinds 19 april jl. toegevoegd aan het lijstje van korfbalverenigingen welke in het bezit zijn van het Arbitrageproof-certificering van het KNKV.
Lees verder
Sportplezier.nl is vernieuwd
Begin maart heeft Sportplezier het vernieuwde online platform gelanceerd. Gericht op een bredere doelgroep en met tips, nieuws en weetjes voor iedereen!
Lees verder
Kom in actie voor jouw vereniging én het Longfonds!
Bestel nu een gratis kledingcontainer en zamel textiel in! Met iedere ingezamelde kilo kleding en schoenen haal je geld op. Hiervan gaat een deel naar het Longfonds en een deel naar je vereniging. Zo strijden we samen voor gezonde lucht en gezonde longen.
Lees verder
Beperkte bereikbaarheid servicedesk KNKV
In verband met Koningsdag is het bondsbureau 27 april gesloten. Op vrijdag 28 april zijn wij niet telefonisch bereikbaar.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Scoren met Schoolkorfbal!
Clinics technisch kader en beleid
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden