Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    23 februari 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
Is het Nederlands team binnenkort bij jouw vereniging te gast?
Het succes van de promotietour van vorig jaar wordt dit jaar voortgezet. Een unieke kans voor jouw vereniging om korfbal in jouw woonplaats/regio op de kaart te kunnen zetten.
Lees verder
Workshops Week van het Sportplezier
Tijdens de Week van het Sportplezier (4 tot en met 12 maart) worden door het hele land workshops gegeven met betrekking tot sportplezier. Met sportbrede thema’s, dus ook korfbalverenigingen zijn van harte welkom!
Lees verder
Een Olympische ambitie voor het Beachkorfbal
Het beachkorfbal in Nederland is de laatste jaren bezig met een enorme opmars. Dit tot grote vreugde van Barry Schep, productmanager Beachkorfbal van het KNKV en tevens oud-international, die stiekem al Olympisch durft te dromen voor het Beachkorfbal.
Lees verder
Doe mee aan het NK G-korfbal powered by Dirk Kuyt Foundation op 3 juni!
In het Pinksterweekend vindt een gloednieuwe editie van het NK G-korfbal plaats, dit jaar als onderdeel van de Kampioenendag van de Dirk Kuyt Foundation. Iets voor jou? Aanmelden kan nog tot 13 april!
Lees verder
KT4; dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers!
Voor trainers die al korfbaltraining geven en de ambitie hebben om hoofdcoach te worden, is de opleiding KT4 dé manier om op te klimmen. In september gaat een nieuwe opleiding van start. Meld je tijdig aan, want de capaciteit is beperkt.
Lees verder
Verenigingspakket Clubhuis & Horeca
Het KNKV luistert goed naar haar verenigingen en heeft daardoor in samenwerking met Sport2Connect een verenigingspakket samengesteld dat praktische oplossingen biedt op diverse gestelde hulpvragen rondom het thema clubhuis en horeca.
Lees verder
Hoe u meer geld kunt besparen voor uw vereniging!
PARTNERBERICHT: Eén dezer dagen valt hij weer bij uw vereniging op de deurmat; de aanslag lokale heffingen. Een jaarlijks ritueel waarbij de meeste sportverenigingen het te betalen bedrag voor waar aannemen. Maar dat is zeker niet altijd terecht!
Lees verder
Jouw vereniging ook arbitrageproof? Het kan!
Er zijn inmiddels al veel KNKV verenigingen gecertificeerd als ‘Arbitrageproof Vereniging'. Waar gaat het dan om?
Lees verder
Talentprogramma voor jonge bestuurders; Modern besturen
Training voor jonge sportbestuurders. Tijdens het talentprogramma modern besturen gaan jongeren op zoek naar de manier waarop de sport zich het beste kan organiseren en hoe zij daar iets in kunnen betekenen.
Lees verder
Open NK Schoolkorfbal 24 juni in Noordwolde
Lees verder
Belangrijk nieuws
Early bird tickets KL-finale bestellen!
Early bird #dameskorfbalfinale
Dag van de Sportaccommodaties
Nieuws over de Korfbal League
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden