Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    22 december 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen

 en een goed 2017!

 
 
Stimuleringsprijs District Oost - 2016
Lees verder
Kerstactie: met gezin naar de Korfbal Challenge
Kerstkransjes op. Oliebollen in huis. Dat kan maar één ding betekenen; dan is het tussen Kerst en Oud & Nieuw. De Korfbal Challenge komt eraan. Leuk, om eens met het gezin te bezoeken. Met de kerstdagen voor de deur, vonden we dus dat we een leuke kerstactie op poten moesten zetten. Speciaal voor gezinnen hebben we een kerstactie voor de data 27, 28 en 29 december.
Lees verder
Verzoeken voor de competitieplanning
Enkele malen per jaar hebben verenigingen de mogelijkheid om hun wensen en beperkingen voor de competitieplanning kenbaar te maken. Regelmatig vragen clubs na publicatie van indelingen en/of programma, waarom hun verzoek niet of maar ten dele is gehonoreerd. Met dit bericht willen we in algemene zin aangeven waarom dat vaak het geval is.
Lees verder
Korfbalmasterz uitgebreid met Beachkorfbal
Ken je Korfbalmasterz al? Een gebruiksvriendelijke tool voor alle korfballiefhebbers om je spelregelkennis te vergroten en om je spelregelbewijs te behalen. De website wordt binnenkort uitgebreid met de spelregels van Beachkorfbal. En er is meer!
Lees verder
100 jaar Blauw-Wit
Blauw-Wit (A) bestaat dit jaar 100 jaar. Dat werd afgelopen weekend uitgebreid gevierd met een receptie en een groot feest vol bekende artiesten. KNKV-directeur Kees Rodenburg was er vrijdag bij.
Lees verder
Vrijdag 23 dec. Noviomagum - China 20.30 uur sporthal Triangel, Lent
Lees verder
Oranje maakt gebruik van Schaper koudetherapie & compressie
Als je zo intensief korfbalt als het Nederlands team in de voorbereiding van het afgelopen EK heeft gedaan, word je gevoeliger voor blessures. Preventieve middelen zijn dan niet altijd afdoende. Tijdens het EK heeft Oranje voor het eerst gebruik gemaakt van koudetherapie en compressie van Schaper Benelux. Leon Braunstahl – fysiotherapeut van Oranje – geeft tekst en uitleg.
Lees verder
Aangepaste openingstijden KNKV tijdens feestdagen
In verband met de feestdagen en de Korfbal Challenge is het bondsbureau minder bereikbaar. Voorkom teleurstellingen en lees hier meer.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Oranje Fandag #KC16
Tickets Korfbal Challenge
Nieuws over de Korfbal League
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden