Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    1 december 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

Je ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging.

Zorg je er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen jouw vereniging komt?

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

Veel leesplezier!

 
 
ORANJE FANDAG
Op woensdag 28 december gaan we iets bijzonders doen. Het Nederlands Team is aanwezig in het Topsportcentrum Rotterdam om hun jonge fans te ontmoeten. We organiseren een Oranje Fandag met tal van activiteiten. Naast veel fun, schminken en muziek, hebben we nog twee grote hoogtepunten aan de dag toegevoegd. Je kunt de spelers ontmoeten, handtekeningen jagen, selfies maken en ’s avonds komen ze in actie op de Korfbal Challenge.
Lees verder
G-korfballers trainen als Oranje tijdens Korfbal Challenge
Is het je droom om in Oranje te spelen? Dichterbij dan tijdens de aankomende Korfbal Challenge kom je niet! Maak een training mee van bondscoach Wim Scholtmeijer en leer wat hij de internationals leert.
Lees verder
Aanvraag subsidieregeling ‘Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties’ per januari 2017 mogelijk
Sportclubs en –stichtingen kunnen vanaf 2 januari 2017 hun aanvraag indienen voor de subsidieregeling ‘Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties’.
Lees verder
Sociale klimaat verbeterd op en rond de sportvelden, maar aandacht blijft nodig
Het aantal gerapporteerde excessen in de sport is de afgelopen jaren gedaald, de bewustwording en ontvankelijkheid voor sportiviteit en respect onder sportbestuurders is gegroeid en sporters lijken zich op en rond het veld iets veiliger te voelen.
Lees verder
Arbitrageproof? Het kan!
Sinds maart van dit jaar zijn er al veel KNKV verenigingen gecertificeerd als ‘Arbitrageproof Vereniging'. Waar gaat het dan om?
Lees verder
Gratis VOG in 5 stappen
Steeds meer sportverenigingen stellen een VOG verplicht voor hun vrijwilligers. Maar hoe vraag je als vereniging een gratis VOG aan?
Lees verder
Vooral praktische vragen tijdens Nationale Korfbal Vakbeurs
Informatie halen, netwerken én prijzen winnen. Het kon allemaal tijdens de Korfbal Vakbeurs gisteren en dat werd dan ook enthousiast gedaan.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Tickets Korfbal Challenge
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
volg KNKV Oost op twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden