Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    29 september 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor u of uw vereniging.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
EK-finale bijna uitverkocht!
De internationals hebben de Oranje Tour deze week afgesloten in het nieuwe Topsportcentrum van KZ/Hiltex en maken zich op voor het trainingskamp in Portugal. Ben jij klaar voor het EK? De finale is al bijna uitverkocht, dus koop je tickets op tijd!
Lees verder
De KT2 is vernieuwd!
De volledig vernieuwde opleiding KorfbalTrainer 2 (KT2) is niet alleen inhoudelijk anders, maar bovendien uitermate geschikt om via je smartphone te volgen. Iets voor jou of jouw trainers? Lees snel verder!
Lees verder
Twee keer zoveel winnende scheidsrechters!
Tot 11 september konden verenigingen in het kader van de Week van de Scheidsrechter een scheidsrechter nomineren die een bijzondere prestatie heeft geleverd, een jong talent is of iemand die een steuntje in de rug verdient. Daar is enthousiast gehoor aan gegeven. Zo enthousiast dat besloten is om nóg meer winnaars uit te roepen!
Lees verder
“Nieuwe” grondpotten voor korven op zandkunstgrasvelden korfbal!
Krijgen bij jouw vereniging ook alleen de 'sterke mannen' de korfbalpalen nog uit de grond? Geen nood, er is een oplossing in ontwikkeling!
Lees verder
KNKV en SportStroom gaan samen voor duurzaamheid
SportStroom en het KNKV zijn een driejarig partnership overeengekomen om korfbalverenigingen bewust te maken van de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en energie. Goed nieuws voor korfbalverenigingen die structureel willen besparen op de energiekosten!
Lees verder
Nieuw: alles voor trainers en coaches op één plek
Alle info voor beginnende trainers en coaches is vanaf september te vinden op één plek. Inclusief het nieuwe filmpje met 4 inzichten voor het werken met de jongste jeugd!
Lees verder
Zorg tijdig voor gecertificeerde juryvoorzitters!
In klassen waarin met schotklok wordt gespeeld dienen verenigingen zelf voor een vakkundige, gecertificeerde juryvoorzitter te zorgen (Korfbal League en Hoofdklasse uitgezonderd). Speelt jouw vereniging dit seizoen voor het eerst in één van die klassen? Dan geldt dat nu ook voor jullie!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Tickets EK #Thisiskorfball
Korfbalcongres 29 okt 2016
Week van de Scheidsrechter
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden