Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    8 september 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor u of uw vereniging.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Parkeren bij KV Elburg op zaterdag 10 september
Lees verder
#thisiskorfball
Van 22-30 oktober vindt dit jaar het EK Korfbal plaats in de Sportboulevard in Dordrecht. Nederland start het toernooi op zaterdag 22 oktober om 18.30 uur met een wedstrijd tegen Catalonië. Voor aanvang van deze wedstrijd staat de officiële opening gepland.
Lees verder
Feest: 25 jaar G-korfbal in Nederland!
Wat ooit met één meisje begon in 1991 is uitgegroeid tot een volwassen tak bij het KNKV. De start van G-korfbal is inmiddels 25 jaar geleden, dus tijd om dit te gaan vieren. En dat wordt een feest!
Lees verder
Vertaal de praktijk van je trainingen naar technisch beleid
Om je trainingen invulling te kunnen geven volgens de visie en de doelen van je vereniging, heb je technisch beleid nodig als basis. Andersom heb je de juiste praktijkkennis nodig om technisch beleid te kunnen opstellen. Wij helpen je graag om de vertaalslag te maken van de praktijk naar beleid dat past bij de identiteit van je vereniging.
Lees verder
89% van de Nederlanders is voor rookvrij sportterrein voor kinderen
Roken en sport gaan niet samen. Dit vindt een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking (89%). Zij vinden dat sportterreinen waar kinderen sporten, volledig rookvrij moeten zijn. Toch wordt er langs sportvelden nog veel gerookt. De Hartstichting roept daarom sportverenigingen op hun sportterrein rookvrij te maken.
Lees verder
KNKV helpt verenigingen ook op juridisch gebied
Het KNKV is er voor de verenigingen. Ook op juridisch vlak biedt het Korfbalverbond haar leden de helpende hand door een samenwerking met Marxman Advocaten.
Lees verder
ERIMA KORFBALKLEDING ACTIE 2016
Bestel nu de ERIMA korfbalkleding voor je team en ontvang een 5-CUBES teamtas t.w.v. € 33,- GRATIS!
Lees verder
Nationale teams gebruiken ZeroPoint compressie voor blessurepreventie
Het KNKV richt zich meer op blessurepreventie. Daarom gebruikt Jong Oranje sinds het voorjaar ZeroPoint compressie. Compressie helpt bij het voorkomen van blessures, versnellen van herstel en bevorderen van sportieve prestaties.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Tickets EK #Thisiskorfball
Informatieavonden competitie
WIN: Week van de Scheidsrechter
Korfbalcongres 29 okt 2016
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden