Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    18 augustus 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor u of uw vereniging.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Nederlandse teams eerste twee bij EKC U15
Vandaag stond de laatste en tweede dag van het EKC U15 op het programma. Nederland 1 en 2 hadden zich gisteren geplaatst voor de halve finale en beide teams stonden in de finale.
Lees verder
Oranje on Tour
Voorafgaand aan het EK gaat Oranje on tour! De selectie gaat oefenwedstrijden spelen tegen clubs uit heel het land. Tijdens deze wedstrijden zal Oranje er een waar spektakel van gaan maken. Na de wedstrijden is er tijd om handtekeningen en foto’s te scoren van de spelers.
Lees verder
Met 50% korting naar het NK Beachkorfbal!
Het NK Beachkorfbal op 20 augustus is onderdeel van de Olympic Experience. Voor dat event dient entreegeld te worden betaald. Wij kunnen je echter 50% korting aanbieden. Profiteer dus snel!
Lees verder
De Week van de Scheidsrechter komt eraan!
Staat de Week van de Scheidsrechter (1 tot en met 9 oktober 2016) bij jouw vereniging al in de agenda? Het is dé week waarin sportbonden en -verenigingen gezamenlijk onze scheidsrechters, juryleden en officials extra bedanken voor hun inzet. Hoe doen jullie dat?
Lees verder
Peter Blangé dagvoorzitter Korfbalcongres 2016
We zijn ontzettend trots te kunnen melden dat voormalig spelverdeler van het Nederlands volleybalteam Peter Blangé dagvoorzitter is van het Korfbalcongres 2016. Onder zijn bezielende leiding nemen we je mee in de korfbalplannen voor 2017.
Lees verder
Push & PSB enkelbraces met korting!
De enkels zijn zeer kwetsbaar bij korfbal. Bescherm je dus goed en draag preventief enkelbraces. Profiteer nog de gehele maand augustus van het speciale actietarief voor Push en PSB enkelbraces én ontvang een gratis Erima cap! Plaats je bestelling via www.korfbaltotaal.nl of klik op de banner hiernaast.
Lees verder
Vrolijke vitamines op NK Beachkorfbal én op de club
Het NK Beachkorfbal verwelkomt een speciale deelnemer: Team Tommies! Tommies Sportgroenten zijn lekker, gezond en bevatten eigenschappen die de sportprestatie bevorderen. Nog leuker: Tommies sportgroenten zijn óok op jouw club mogelijk!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Facebookpagina Giga Kangoeroedag
Tickets EK #Thisiskorfball
NK Beachkorfbal 20 aug 2016
Korfbalcongres 29 okt 2016
Sportplezier! 5 inzichten
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden