Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Oost   |    16 juni 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor u of uw vereniging.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Laatste informatiebulletin dit seizoen
Dit is het laatste informatiebulletin van het seizoen 2015-2016.Wij willen u bedanken voor uw inzet op korfbalgebied en wensen u een fijne vakantietijd!
Lees verder
Succesvol Provinciaal Schoolkorfbal kampioenschap in Ede bij CKV Reehorst 45
Lees verder
Wie helpt Suzanne Vonk met korfbalmateriaal voor het opzetten van een korfbalclub in Roemenië.
Lees verder
PKC/SWKGroep pakt revanche op TOP/Quoratio en wint de veldtitel
Waar vorig jaar PKC/SWKGroep de zaalfinale won en TOP/Quoratio de beste was op het veld, zijn dit jaar de rollen omgedraaid. Door een 25-28 zege van de Papendrechters lopen de Sassenheimers de dubbel mis. Die dubbel zat er ook geen moment in, TOP heeft geen enkele keer voorgestaan. Daardoor sluiten de Papendrechters de periode onder Ben Crum nog enigszins positief af.
Lees verder
#Sportplezier met Oranje bij Koveni
Koveni werd in maart ‘Sportpleziervereniging 2016’ en won daarmee een clinic van Oranje. Vier internationals bezorgden de enthousiaste en in groten getale aanwezige jeugd, ouders en andere supporters woensdag 1 juni een geslaagde avond.
Lees verder
Opheffing postbusnummers districten
Omdat we geen gebruik meer maken van papieren wedstrijdformulieren, worden per 1 juli de postbusadressen van de districten opgeheven.
Lees verder
Verenigingsmailboxen vanaf nu automatisch opgeschoond
Steeds vaker 'bouncen' de mailtjes die gericht zijn aan verenigingen, omdat de mailboxen volgelopen zijn. Daardoor kun je als vereniging belangrijke informatie missen. Vanaf nu worden verenigingsmailboxen daarom automatisch opgeschoond.
Lees verder
Duurzaamheidstour: Energie(k) besparen in de sport
Om sportclubs en lokale overheden te voorzien van informatie over de subsidieregeling 'Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties' én over het verduurzamen van sportaccommodaties in bredere zin, worden er 18 regionale bijeenkomsten georganiseerd.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Facebookpagina Giga Kangoeroedag
Early bird tickets EK #Thisiskorfball
NK Beachkorfbal 20 aug 2016
Korfbalcongres 29 okt 2016
Sportplezier! 5 inzichten
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden