Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin mei 2016 district Oost   |    26 mei 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Oost,

U ontvangt hierbij het informatiebulletin van District Oost. In dit bulletin vindt u informatie die nuttig of interessant kan zijn voor u of uw vereniging.

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

Wilt u het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres? Dan kunt u via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Kangoeroedag kv d’Ommerdieck 20 mei 2016
Lees verder
Korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep behaald Arbitrageproof Certificaat
Lees verder
Accountor NK Veldkorfbal promo-poster gepresenteerd en voorverkoop gestart!
Het aftellen is definitief begonnen. Met een mooie foto van een sprongduel uit de veldkorfbalfinale van vorig jaar tussen PKC/SWKgroep en TOP/Quoratio verwerkt in de promo-poster heeft de organisatie van het Accountor NK Veldkorfbal 2016 vandaag de nieuwe poster gepresenteerd.
Lees verder
Resultaten Korfbalmasterz, mei 2016
Het gebruik van Korfbalmasterz neemt toe. In het eerste kwartaal van 2016 hebben 656 leden het spelregelbewijs gehaald. In het eerste kwartaal zijn er 215 verenigingen aan de slag gegaan.
Lees verder
Nieuwe website Sport en Kennis slaat brug tussen sportorganisaties en experts
Recentelijk is de website ‘Sport en Kennis’ gelanceerd. Een nieuwe omgeving met diverse thema’s die vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Boeiend voor iedereen die betrokken is binnen de sport.
Lees verder
Officiële recordpoging Korfbalvereniging VEO
Korfbalverenging VEO uit ‘s-Gravenhage gaat 10 juni proberen de recordboeken in te gaan door de langste korfbalwedstrijd te organiseren.
Lees verder
Sport.nl/voorclubs: het nieuwe platform voor clubbestuurders
Verschillende sportbonden maken al gebruik van een platform waar sport specifieke informatie beschikbaar is. NOC*NSF heeft in aanvulling daarop informatie overzichtelijk gebundeld om alle sportclubs te ondersteunen op het gebied van sporttak overstijgende thema’s: www.sport.nl/voorclubs.
Lees verder
Onderzoek naar Achillespeesblessures in het korfbal
Met de finale van de Korfbal League en Hoofdklassen play-offs achter de rug heeft het topkorfbal een hectische en drukke periode afgesloten. Opvallend is het aantal achillespeesblessures, dat in de laatste maanden bij meerdere topklassenverenigingen voorkwamen. Het KNKV start de komende tijd een onderzoek naar de oorzaak.
Lees verder
Cruisen is leuk: win een volledig verzorgd scheepsbezoek!
Ken jij de vooroordelen over cruisen? Doe de test op www.cruisetravel.nl/korfbal en maak kans op gratis kaarten voor een volledig verzorgd scheepsbezoek!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Sportplezier! 5 inzichten
NK Veldkorfbal 2016
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Het nieuwsbulletin Oost is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: job.van.eunen@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden