Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Terugblik Dameskorfbalfinale   |    21 maart 2016
Website
 
 
Beste korfballer,

Afgelopen weekend vond de Dameskorfbal Zaalfinale plaats in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. In de Hoofdklasse A-jeugd en de Topklasse zijn de beslissingen gevallen om de nationale titel in het Dameskorfbal. De sfeer zat er goed in tijdens beide wedstrijden en beide wedstrijden gaven een hoop spektakel en spanning voor de aanwezige toeschouwers.

Naast de finales stond het uitgebreide programma van het immens populaire Indoor-Sportspektakel op het programma. 

Met dit e-zine geven wij je een terugblik op de Dameskorfbal Zaalfinale en een vooruitblik naar de aankomende evenementen in het Dameskorfbal. 

 
 
De Korfrakkers wint de zaaltitel bij de Topklasse Dameskorfbal
In een vol Indoor Sportcentrum Eindhoven is de beslissing gevallen bij de Topklasse Dameskorfbal. Na een boeiende wedstrijd tussen Be Quick en De Korfrakkers heeft laatstgenoemde team de zaaltitel gepakt.
Lees verder
Rosolo wint na verlenging de dames zaaltitel bij de junioren!
De zaaltitel bij de junioren dameskorfbal is dit jaar gegaan naar Rosolo A1. Pas na verlenging viel de beslissing in deze boeiende finale.
Lees verder
Indoor Sportspektakel groot succes
Het Indoor Sportspektakel was afgelopen weekend weer een adembenemend succes! Door middel van verschillende leuke korfbalonderdelen beleefden de D- t/m A-jeugd een prachtige dag.
Lees verder
Genomineerden Dames Awards bekendgemaakt tijdens #dameskorfbalfinale
In de rust van de Hoofdklasse A-finale zijn de genomineerden voor de Dames Awards bekendgemaakt.
Lees verder
Nominaties Dames Awards Topklasse bekend
Afgelopen weekend zijn tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale ook de nominaties in de diverse categorieën van de Topklasse bekendgemaakt.
Lees verder
Agenda Dameskorfbal evenementen
Natuurlijk is er in het Dameskorfbal meer te beleven dan de Dameskorfbal Zaalfinale. Wil je nog meer Dameskorfbal evenementen bezoeken? Klik dan snel door voor de kalender!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Volg Dameskorfbal op Twitter!
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Deze nieuwsbrief is speciaal samengesteld om te informeren over Dameskorfbal Zaalfinale, de finale voor de Hoofdklasse A-jeugd en de andere activiteiten in en om het Indoor-Sportcentrum Eindhoven.

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden