Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Korfbalevents in de komende maand!   |    16 maart 2016
Website
 
 
Beste korfballer,

De maand maart is al op de helft. Over precies 1 maand staat het spektakelstuk in de Ziggo Dome op het programma. De #korfbalfinale nadert en de spanning neemt met de week toe. Maar voordat het zover is, gaan er nog een hoop beslissingen vallen. De play-offs voor zowel de junioren als de Korfbal League teams staan voor de deur. Daarnaast staat het wereldkampioenschap onder 17 voor de deur in Schijndel en het NK voor de jeugd. Genoeg topkorfbal de komende maand, mis dit niet!

Komend weekend staat de eerste grote finale voor de deur. In Eindhoven zal de #dameskorfbalfinale plaatsvinden en hier zullen zowel de junioren als de Topklasse-dames strijden voor de zaaltitel! In de ochtend en de middag is het Indoor Sport Spektakel. Kinderen gaan deze dag met veel plezier de strijd met elkaar aan. Het belooft een spetterend evenement te worden! 

Met dit e-zine informeren we je over de aankomende evenementen. Blijf op de hoogte door de website, Facebook en Twitter in de gaten te houden. 

 
 
De Korfrakkers en Be Quick in de #dameskorfbalfinale
De dames hebben een spannend weekend achter de rug met kruisfinales en de tweede ronde van de play-offs. Spannend detail: alle wedstrijden zijn beslist met slechts één punt verschil! Veel ruimte hebben de teams elkaar dus niet gegeven.
Lees verder
Wie pakt het laatste play-off ticket voor Ziggo Dome?
Met nog twee speelrondes te gaan is het nog steeds ongemeend spannend in de Korfbal League. Zowel onderin als bovenin is het voor veel ploegen nog billenknijpen. Twee ploegen zijn nu al zeker van een plek in de play-offs en natuurlijk de Ziggo Dome op 16 april! De komende twee speelrondes zal duidelijk worden welke ploeg het andere felbegeerde ticket pakt.
Lees verder
Win! Sta jij op het speelveld tijdens de Korfbal Leaguefinale op 16 april?
Wil jij met je team naar de finale van de Korfbal League op zaterdag 16 april in de Ziggo Dome? En meedoen in de vlaggenparade voorafgaand aan alle wedstrijden van de aankomende kampioenen? Je kunt de toppers van dichtbij bewonderen. Doe mee met de actie voor het Longfonds en win! Wie weet sta jij straks ook op het speelveld!
Lees verder
Dé unieke beloning voor de kampioenen!
Wie is jouw favoriete korfballer uit de Korfbal League? Jij hebt de kans om als kampioen gehuldigd te worden door hem of haar! Sta jij samen met jouw team in de Ziggo Dome tussen de beste teams van Nederland?
Lees verder
Start U17 KWC in Schijndel
De nationale selectie U17 heeft vanaf 14 tot en met 16 maart een trainingsstage afgewerkt ter voorbereiding op het WK U17. Het WK wordt gehouden in Schijndel van 18 tot en met 20 maart, waar 10 landen uit 3 werelddelen zijn vertegenwoordigd en strijden om het Wereldkampioenschap U17.
Lees verder
Nederlandse Kampioenschappen jeugd
Na de reguliere competitierondes zijn er ook voor jeugdteams verschillende Nederlandse Kampioenschappen. Deze kampioenschappen worden door verenigingen verdeeld over Nederland georganiseerd.
Lees verder
Blijf op de hoogte!
De maand maart is een drukke maand. Verschillende spannende korfbalactiviteiten vinden deze maand nog plaats waar meerdere beslissingen zullen gaan vallen. Een overzicht van deze korfbalactiviteiten is hieronder te zien. Een volle agenda tot 16 april met heel veel korfbal!
Lees verder
Belangrijk nieuws
Tickets #dameskorfbalfinale
Early Bird tickets #korfbalfinale
U17 Korfball World Cup Schijndel
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Like korfbalfinale op Facebook!
Volg #korfbalfinale op Twitter!
Colofon

Het Korfbal e-zine is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen regelmatig verspreid via e-mail.

Deze editie is speciaal samengesteld om te informeren over de aankomende korfbalevenementen. 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden