Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Om alvast in de agenda te zetten!
Een paar interessante avonden voor het betreffende kader van uw vereniging: Inspiratiesessie Online pesten, Inspiratieworkshop GigaKangoeroedag en inspiratie-avond Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd...
Lees verder
Samenwerking, sleutel tot succes
In Zeist vond op zaterdag 21 juni de Bondsraadvergadering plaats. Tijdens deze vergadering stonden, naast de in juni jaarlijks terugkerende agendapunten zoals het goedkeuren en vaststellen van het jaarverslag en de jaarrekening, o.a. de evaluaties van de Strategische Cyclus en de Rompregeling Arbitrage op de agenda. Ook werd een aantal reglementswijzigingen aangenomen en vastgesteld door de bondsraad en vonden er (her)verkiezingen plaats van een aantal leden van het Bondsbestuur en diverse landelijke commissies.
Lees verder
Bijscholing trainers en coaches sporters met beperking
Wegens groot succes herhaald: bijscholingen voor trainers en coaches van sporters met een beperking door Academie voor Sportkader (ASK.
Lees verder
Geslaagden opleiding 'Korfbal Trainer 4' 2013-2014
Afgelopen jaar hebben acht cursisten de opleiding 'Korfbal Trainer 4' (KT4) doorlopen en in juni succesvol afgerond. Tijdens de Nationale Korfbaldag 2014 in Dordrecht zijn de diploma’s uitgereikt door oud bondscoach en docent van de opleiding Jan Sjouke van den Bos. Hij gaf de trainers een persoonlijke boodschap waarna zij het diploma in ontvangst hebben genomen. Ook Kees Rodenburg, technisch directeur van het KNKV, en Ben Crum spraken nog een woord van dank en inspiratie naar de geslaagden.
Lees verder
Telefonische bereikbaarheid Servicedesk tijdelijk aangepast
In verband met de zomervakantie zijn de tijden van telefonische bereikbaarheid van de Servicedesk tijdelijk aangepast. Van maandag 30 juni t/m vrijdag 1 augustus is de Servicedesk telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur. Natuurlijk kun je je vraag ook altijd op ieder gewenst tijdstip stellen via het Online Ticketsysteem.
Lees verder
Laatste informatiebulletin dit seizoen
Dit is het laatste informatiebulletin van het seizoen 2013-2014. U ontvangt nog wel een extra editie met de ledencijfers van 30 juni 2014. Wij willen u bedanken voor uw inzet op korfbalgebied en wensen u een fijne vakantietijd
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Competitiescherma 2014-2015
Vacature trainers
KNKV Opleidingen
Volg Zuid-West op twitter
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan ingrid.sijstermans@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond