Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Meldt u nu aan voor het Rondje Nederland 2014!
Twee bijeenkomsten in het district Noord op dinsdag 13 mei (kantine VDW-OLS te Assen) en op donderdag 5 juni (De Skans te Gorredijk). Aanvang 20.00 uur.
Lees verder
Nationale Korfbaldag 2014 (#NKD14)
Dordt Sport, de vijf Dordtse korfbalclubs, het KNKV en de Gemeente Dordrecht staan ook dit jaar weer garant voor een ware korfbalhappening op zaterdag 14 juni.
Lees verder
4Korfball: praktijkbijeenkomsten voor trainers
Eerder hebben wij trainers, voorzitters en (J)TC leden uitgenodigd de informatiebijeenkomst 4Korfball bij te wonen. Als vervolg hierop organiseren we praktijkbijeenkomsten voor trainers, waarbij handvatten worden geboden voor de implementatie van 4Korfball in trainingen voor de jeugd.
Lees verder
Scholing Promotie aangepast sporten
Op welke manieren kun je het aangepast sporten onder de aandacht brengen, hoe spreek je de doelgroep aan, waar vind je de doelgroep? 10 juni organiseert Sportservice provincie Utrecht in samenwerking met Sportservice ‘t Gooi en Sportservice Haarlemmermeer een scholingsavond over het promoten van aangepast sportaanbod binnen de vereniging.
Lees verder
Website NKSV online!
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Bijeenkomsten Rondje Nederland 2014
Kleurplaten voor de jeugd
Competitiescherma 2014-2015
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan ingrid.sijstermans@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond