Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Jeugdtoernooi bij Conventus
Een lekker zonnetje, een briesje, lachende kinderen, een overgooiende bal en her en der een fluitje.
Lees verder
Mogelijke hinder op de route naar Ahoy
Lees verder
Ecotaks 2012-2013
Vrijdag 4 april 2014 is de informatie m.b.t. het aanvragen van een tegemoetkoming ecotaks 2013 aan alle verenigingen verzonden (per email naar het knkv-emailadres van de vereniging).
Lees verder
Competitie: Jaarplanning
Aanstaande zaterdag vieren wij het jaarlijkse hoogtepunt van onze korfbalcompetitie: de zaalfinale in Ahoy’. Alhoewel daarna nog een hele voorjaars veldcompetitie volgt, is vanaf zondag iedereen alweer bezig met seizoen 2014-2015.
Lees verder
(Maatschappelijke) groeikansen voor verenigingen door ‘open club’
Door je club open te stellen voor externe partijen, kun je bijvoorbeeld je sportcomplex effectiever en rendabeler benutten. Of meer vrijwilligers en leden werven, nieuwe doelgroepen aan je binden of gebruik maken van de kracht van je samenwerkingspartners door bijvoorbeeld ervaring en mankracht te delen. Andersom kun je als sportaanbieder veel meerwaarde leveren in maatschappelijke projecten wanneer sport en andere sectoren - zoals welzijn en arbeidsintegratie - meer voor elkaar open staan. NISB (evenals gemeenten en NOC*NSF) stimuleert de koppeling tussen sport en andere sectoren en bracht recentelijk de publicatie ‘De PLUS van de open club’ uit. Korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest is zo’n open club en is als een van de voorbeelden opgenomen in de publicatie.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Alles over de KorfbalLeague en topkorfbal
BOB Ahoy-actie 2014
Clubinformatie? Klik hier
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond