Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

WION Sportplusvereniging
De Rotterdamse korfbalvereniging WION is sinds 11 maart officieel Sportplusvereniging. Het Sportplusprogramma komt voort uit het gemeentelijke Uitvoeringsprogramma Sport in de gemeente Rotterdam.
Lees verder
Hoofdklassefinale 22 maart
Lees verder
Opleiding Korfbaltrainer 4 van start in september
Elke sporter een competente trainer/coach en elke wedstrijd een competente scheidsrechter in een sociaal veilige sportomgeving.
Lees verder
Nationale Sportweek 2014 in teken van "ik neem je mee"
Voor sportaanbieders ligt hier een kans om creatief in te zetten en sportactiviteiten te organiseren tijdens dit landelijke sportevenement dat plaatsvindt van 19 tot en met 26 april 2014.
Lees verder
De nieuwe Dopingwaaier is een App!
De Dopingwaaier is altijd één van de belangrijkste middelen geweest in de voorlichting van topsporters en sportbegeleiders. Voorheen werd deze - zoals de naam al aangeeft - als geplastificeerde waaier uitgebracht. Vanaf 2014 is de Dopingwaaier aangepast en omgezet in een App (iOS en Android) en een mobiele website (voor de overige systemen). De inhoud van de App is deels nieuw en deels vertrouwd.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
BOB Ahoy-actie 2014
Competitieschema 2013-2014
Competitiescherma 2014-2015
Clubinformatie? Klik hier
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond