Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Opleiding Korfbaltrainer 4 weer van start in september
Elke sporter een competente trainer/coach en elke wedstrijd een competente scheidsrechter in een sociaal veilige sportomgeving.
Lees verder
Sportimpuls 2014 open!
Vanaf donderdag 13 februari kunnen verenigingen weer aanvragen indienen voor de Sportimpuls. Er staan vijf korfbalactiviteiten op de Menukaart Sportimpuls, waar verenigingen hun aanvraag op kunnen baseren.
Lees verder
Doe mee aan de Special Olympics Nationale Spelen 2014!
G-korfballers, geef je op voor zaterdag 14 en zondag 15 juni in Sneek. Inschrijftermijn sluit 23 februari!
Lees verder
Collecteweek Fonds Gehandicaptensport met 25% bonus voor uw vereniging
Als KNKV (G-korfbal) hebben we een samenwerking met Fonds Gehandicaptensport en bieden we een regeling aan, waarbij u op een sportieve manier uw inkomsten kunt vergroten.
Lees verder
Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt
In maart 2014 worden opnieuw de Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt georganiseerd. Deze zes regionale bijeenkomsten bestaan uit een middag- en avondprogramma. In de middag ligt de nadruk op beleidsmatige onderwerpen, interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten en ondersteunende partijen. In de avond zijn de onderwerpen gericht op (uitvoerende) sport- en beweegaanbieders en de buurtsportcoaches.
Lees verder
Een potentiƫle win-winsituatie? Sportief werken
Overdag onderbezette sportaccommodatie wordt een flexibele werkplek met sportfaciliteiten. Een document geeft inzicht in de mogelijkheden van het Sportieve Werken en praktische richtlijnen voor de organisatie ervan.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Competitiescherma 2014-2015
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond