Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Regiobijeenkomsten 2014
Het bestuur van het district Zuid-West heeft in haar laatste vergadering data vastgesteld voor de regiobijeenkomsten in de periode januari/februari 2014.
Lees verder
BOB in de sportkantine!
Begin maart gaat de campagne “Bob in de sportkantine” van start in uw regio. Onder het motto ‘Scoor eerst een Bob’ spoort de campagne bezoekers van sportkantines op een positieve manier aan alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als de Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!
Lees verder
Doe mee aan de Special Olympics Nationale Spelen 2014!
Lees verder
Sportimpuls 2014 gaat morgen open!
Vanaf morgen, donderdag 13 april, kunnen verenigingen weer aanvragen indienen voor de Sportimpuls. Er staan vijf korfbalactiviteiten op de Menukaart Sportimpuls, waar verenigingen hun aanvraag op kunnen baseren.
Lees verder
Doe mee aan opleiding tot KT 4
Op vrijdagavond 21 september 2012 start de opleiding Korfbaltrainer 4 (voorheen oefenmeester). Wellicht heeft u belangstelling om u verder te ontwikkelen als trainer.
Lees verder
Korfbalkamp 2014
Van 1 tot en met 4 mei: veel korfballen, verschillende activiteiten, nieuwe en oude vrienden ontmoeten en natuurlijk lekker chillen! Korfbalkamp 2014 in Hierden.
Lees verder
Kaarten voor Ahoy en Dameskorfbal zaalfinale ook te koop bij Primera
Lees verder
Collecteweek Fonds Gehandicaptensport met 25% bonus voor uw vereniging
Als KNKV (G-korfbal) hebben we een samenwerking met Fonds Gehandicaptensport en bieden we een regeling aan, waarbij u op een sportieve manier uw inkomsten kunt vergroten.
Lees verder
Aangepaste sportactiviteit opzetten binnen uw vereniging?
De website www.aangepastsportenzuidholland.nl biedt allerlei informatie over aanbod en organisaties die kunnen helpen om aangepast sporten op te zetten binnen uw vereniging.
Lees verder
SponsorKliks nieuwe partner KNKV
Lees verder
NLKorfbal officiële mediapartner KNKV
Lees verder
Belangrijkste nieuws
AHOY
G-korfbal
Competitieschema 2013-2014
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond