Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Groei 2013-2014 (1 februari 2014)
De ledencijfers per 1 februari zijn beschikbaar.
Lees verder
Regiobijeenkomsten 2014
Het bestuur van het district Zuid-West heeft in haar laatste vergadering data vastgesteld voor de regiobijeenkomsten in de periode januari/februari 2014.
Lees verder
Competitie: uitloop programma zaalcompetitie
Steeds vaker bereiken ons geluiden dat de korfbalprogramma's uitlopen en dat wedstrijden soms 3 kwartier later beginnen dan gepland.
Lees verder
Nieuw in onze kennisbank: handboek vrijwilligersbeleid
Het servicepunt vrijwilligers van de gemeente Vlaardingen heeft een handboek voor vrijwilligersorganisaties uitgegeven. Het boek behandelt vele facetten van het vrijwilligersbeleid en is een zeer praktisch hulpmiddel voor verenigingen en vrijwilligers.
Lees verder
Pilotdagen bijscholingen gehandicaptensport
Met een impuls vanuit het ministerie van VWS heeft NOC*NSF (Academie voor Sportkader en Gehandicaptensport) samen met Special Heroes (Onbeperkt Sportief) drie nieuwe bijscholingen ontwikkeld, die bijdragen aan deskundigheidsbevordering binnen gehandicaptensport.
Lees verder
Samen als één team achter de sporters met een handicap!
Duizenden collectanten, vrijwilligers en ook verenigingen, gaan tijdens de nationale collecteweek van Fonds Gehandicaptensport van 30 maart t/m 5 april collecteren voor sporters met een handicap.
Lees verder
Sportimpuls: Ook in 2014 volop kansen voor verenigingen!
Na twee succesvolle jaren gaat binnenkort de volgende ronde van de Sportimpuls van start. De Sportimpuls is een subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten die ze ondernemen om meer mensen te laten sporten en bewegen. Daarbij kunnen zij kiezen uit bestaand succesvol sport- en beweegaanbod wat op de Menukaart Sportimpuls wordt gepresenteerd.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Vertrouwenspersoon KNKV
Alles over de KorfbalLeague en topkorfbal
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond