Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

Wij wensen u prettige Kerstdagen en een bijzonder mooi en sportief 2014!

Het eerstvolgende bulletin verschijnt op donderdag 9 januari 2014.

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Gerda van Buren erelid KNKV district Zuid-West
Tijdens een gezellig samenzijn heeft het bestuur van het district Zuid-West Gerda van Buren benoemd tot erelid van het KNKV district Zuid-West.
Lees verder
TOP Arnemuiden verwelkomt 400e lid
ARNEMUIDEN - K.V. TOP Arnemuiden heeft onlangs haar 400e lid mogen verwelkomen. Voorafgaand aan de wedstrijd TOP 1 - Albatros 1 in sporthal De Blikken werd Aimé Koster in het zonnetje gezet
Lees verder
Trajecten Marketing voor korfbalverenigingen van start!
Op 10 en 12 december verzorgde Rijnhout SportConsultancy inspiratiesessies Marketing voor korfbalverenigingen in respectievelijk Arnemuiden en Ridderkerk. U kunt zich nog inschrijven voor het vervolgtraject.
Lees verder
Regiobijeenkomsten 2014
Het bestuur van het district Zuid-West heeft in haar laatste vergadering data vastgesteld voor de regiobijeenkomsten in de periode januari/februari 2014.
Lees verder
Korfbal Challenge 2013; Dat mag je niet missen!
Het is bijna zover! Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer tijd voor de Korfbal Challenge! Van 27 t/m 30 december 2013 kun je al jouw korfbalhelden van dichtbij zien schitteren in het Topsportcentrum Rotterdam.
Lees verder
Maak kans op een korfbalclinic door internationals!
Onze partner Menzis heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk verzekeringsaanbod voor korfballers. Als u dit aanbod bij uw leden onder de aandacht brengt, maakt u kans op een clinic door internationals bij uw eigen vereniging!
Lees verder
Bondsraad stemt voor jaarplan en begroting 2014
Op 14 december kwam de Bondsraad, de vertegenwoordiging van alle korfbalverenigingen, bijeen in Zeist. In navolging van de bijeenkomst in september waar de belangrijkste beleidspunten werden besproken stond vandaag vooral in het teken van het vaststellen van het strategisch plan, het jaarplan voor 2014 en de bijbehorende begroting. Andere belangrijke onderwerpen waren het Jeugdplan(4-Korfbal) en de veldafmetingen.
Lees verder
Workshopavond Sportimpuls: kom tot een succesvolle aanvraag
Hoe komt u tot een succesvolle aanvraag voor de subsidieregeling Sportimpuls? Sportservice Midden Nederland biedt u een praktische workshop aan op maandagavond 20 januari in het Huis van de Sport in Nieuwegein.
Lees verder
Volgende ronde Sportimpuls medio februari 2014
Inmiddels zijn er twee Sportimpuls ronden geweest (in 2012 en 2013). De volgende ronde wordt naar verwachting medio februari 2014 opengesteld.
Lees verder
Website www.sportdeelname.nl gelanceerd
De website wordt gehost door het Mulier Instituut en is mede een initiatief van NOC*NSF.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Aan de slag met communicatie en PR
Alles over de KorfbalLeague en topkorfbal
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

 

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond