Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Beste korfballer, vereniging,

U ontvangt hierbij het wekelijkse informatiebulletin van district Zuid-West. Hierin vindt u informatie die interessant of nuttig kan zijn voor uw vereniging.

 

Zorgt u er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt?

 

Wijzigingen in uw abonnement voor de nieuwsbrief kunt u doen via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl

 

Groei 2013-2014 (1 december 2013)
De ledencijfers per 1 december zijn beschikbaar.
Lees verder
Loting kwart finales RTV Rijnmond Korfbal Cup
Deze week werd na de wedstrijd Vitesse (B) – Albatros de loting verricht voor de wedstrijden in de kwart finales van de RTV Rijnmond Korfbal Cup.
Lees verder
Inspiratiesesssie: Marketing voor korfbalverenigingen
Vanuit de verenigingen komt regelmatig de vraag hoe "verkoop" ik mijn vereniging of hoe creëer ik naamsbekendheid. Het antwoord: een juiste marketing. Maar hoe pak ik dat dan aan?
Lees verder
Volgende ronde Sportimpuls medio februari 2014
Inmiddels zijn er twee Sportimpuls ronden geweest (in 2012 en 2013). De volgende ronde wordt naar verwachting medio februari 2014 opengesteld.
Lees verder
Korfbal Challenge 2013; Dat mag je niet missen!
Het is bijna zover! Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer tijd voor de Korfbal Challenge! Van 27 t/m 30 december 2013 kun je al jouw korfbalhelden van dichtbij zien schitteren in het Topsportcentrum Rotterdam.
Lees verder
Maak kans op een korfbalclinic door internationals!
Onze partner Menzis heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk verzekeringsaanbod voor korfballers. Als u dit aanbod bij uw leden onder de aandacht brengt, maakt u kans op een clinic door internationals bij uw eigen vereniging!
Lees verder
Nationaal Coach Congres 2013
Op 13 december 2013 organiseren NLcoach en NOC*NSF het Nationaal Coach Congres voor onder andere topkorfbal coaches. De rol als coach zal tijdens deze dag vanuit meerdere, grensoverschrijdende, invalshoeken worden belicht: Sport, Special Forces (krijgsmacht) en Dans. Nooit eerder was er zo’n prominente gelegenheid voor coaches om hun horizon in een rechtstreeks contact met de onbetwiste top van hun vakgebied te verbreden als bij het Nationaal Coach Congres.
Lees verder
Bestuurders met een visie geïnspireerd door Nelson Mandela
Nelson Mandela is de inspiratiebron voor leiderschap binnen de opleidingsmodule ‘Besturen met een Visie’ voor verenigingsbestuurders. Binnenkort komt een nieuwe film uit over zijn leven. Laat je ook inspireren!
Lees verder
Theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ van deze week
De beweging Positief Coachen tourt al enige tijd met theatervoorstellingen voor vrijwilligers (trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurders). In seizoen 2013/2014 is het aanbod uitgebreid met voorstellingen die speciaal bedoeld zijn voor ouders van sportende kinderen. Een aanrader voor iedereen die met (jeugd)korfbal te maken heeft.
Lees verder
Belangrijkste nieuws
Kleurplaten voor de jeugd
Alles over de KorfbalLeague en topkorfbal
afmelden
Colofon

De nieuwsbrief Zuid-West is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen wekelijks verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan:    ingrid.sijstermans@knkv.nl of pascal.van.tetering@knkv.nl

 

U kunt zelf ook kopij voor de Nieuwsbrief aanleveren. Doet u dat dan voor woensdagmiddag 12:00 uur.

Overname van materiaal uit de nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding.

appbanner
Copyright 2012 Koninklijk Nederlands Korfbalverbond