Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid   |    18 mei 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Zuid,

Je ontvangt hierbij het 3-wekelijks informatiebulletin van het district Zuid. Hierin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging, maar ook het officiële nieuws van het KNKV voor de verenigingen wordt in dit bulletin opgenomen. Het bovenste deel bestaat uit landelijk nieuws en het onderste deel bestaat uit districtsnieuws en/of nieuws van de verenigingen.

Zorg er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt.

Als je geen prijs meer stelt op het ontvangen van dit informatiebulletin kan je je onderaan afmelden.

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres?

Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
RONDJE NL met KNKV Bonds- en Districtsbestuur Zuid
Ga in gesprek met leden van het KNKV Bondsbestuur. Samen voor Korfbal in Zuid. Binden, Boeien en Behouden.
Lees verder
DDW wint Beker Dameskorfbal
DDW pakt de Beker door in de finale SPES met 17 - 13 te verslaan.
Lees verder
Talenten uit het hele land bij EUregio toernooi in Eindhoven
Op Hemelvaartsdag wordt jaarlijks het EUregio toernooi gespeeld waarbij talenten van de regio's in de leeftijdscategorieën U13-U15-U17 met en tegen elkaar strijden. Deelnemende regioploegen komen uit Duitsland, België en Nederland en met 26 teams, 300 sporters en een veelvoud aan publiek wordt het een sportieve, gezellige dag!
Lees verder
Blinddate Korfbal Event 2017
NKV in Nuenen maakt zich op voor organisatie jubileum editie. Er is nog ruimte voor enkele Dames teams
Lees verder
U17 Korfbal World Cup Schijndel 2017
Titelverdediger Nederland, België, Taiwan, Tsjechië, Engeland, Catalonië, Duitsland, Portugal en Hongarije. Om het deelnemersveld aan te vullen tot een even aantal, zal het U17 Team van KNKV RTC Zuid toegevoegd worden.
Lees verder
Giga Kangoeroe Klupdag bij DOT (O)
Tijdens deze sportdag voor kleuters doorliepen de kleuters een spellenparcours met behulp van leerlingen van Hooghuis Stadion (richting Sport, Dienstverlening en Veiligheid.
Lees verder
This is korfball Oranjetour: "Het is echt bizar hoe het overal leeft."
Het Nederlands team is bijna aan het einde van de Oranje Tour 2017. In Nijverdal, Vianen en Lexmond, en Middelburg was het een groot succes. Steenwijk is dinsdag 23 en woensdag 24 mei de laatste halte en ook daar is het enthousiasme vooraf al enorm.
Lees verder
Beachseizoen gaat weer van start!
De zon laat zich steeds meer zien, de temperaturen stijgen en de dikke jassen kunnen thuis blijven. De zomer is in aantocht en dat betekent dat het beachkorfbal weer los kan gaan! Dit jaar pakken we extra uit met een NK voor de nationale top (1e klasse en hoger) en een toernooi tijdens het open EK waar iedereen aan mee kan doen, terwijl er ook internationaal spektakel plaatsvindt!
Lees verder
Iedereen doet mee!
COLUMN – KNKV-directeur Kees Rodenburg schrijft over de historie en de toekomst van korfbal en de uitdagingen in het opleiden van scheidsrechters en (vooral vrouwelijke) trainers/coaches.
Lees verder
Junior Fun 2017
Onder junioren in het noorden van het land is Junior Fun inmiddels een begrip. Het is namelijk dé seizoensafsluiting. Het is drie dagen lang hét gaafste teamuitje voor korfballende junioren; ook leuk als je niet uit het noorden komt! De ultieme mix van fun, feest en korfbal vindt plaats van 23 t/m 25 juni op het sportcomplex van KV DFD/KF De Wâlden in Oentsjerk. Iets voor jou?
Lees verder
Servicemeting 2017: hoe tevreden is jouw vereniging en wat zijn jullie behoeften?
Donderdag 11 mei is naar alle besturen van de korfbalverenigingen via het knkv.net adres de Servicemeting 2017 verzonden.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Oranje is on Tour, blijf op de hoogte!
Scoren met Schoolkorfbal!
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Volg je KORFBAL. al op facebook?
Tweet mee met KORFBAL.
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Deze  Nieuwsbrief is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen 1x per 3 weken verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van deze Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: fedde.boersma@knkv.nl

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden