Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid   |    2 februari 2017
Website
 
 
Beste korfballer uit Zuid,

Je ontvangt hierbij het 3-wekelijks informatiebulletin van het district Zuid. Hierin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging, maar ook het officiële nieuws van het KNKV voor de verenigingen wordt in dit bulletin opgenomen. Het bovenste deel bestaat uit landelijk nieuws en het onderste deel bestaat uit districtsnieuws en/of nieuws van de verenigingen.

Zorg er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt.

Als je geen prijs meer stelt op het ontvangen van dit informatiebulletin kan je je onderaan afmelden.

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres?

Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Early Bird voordeel op tickets Dameskorfbal Zaalfinale
Dé ontknoping in de Dameskorfbal Topklasse staat gepland op 18 maart 2017. Komend weekend gaat de kaartverkoop van start voor snelle beslissers. Zorg dat je de Early Bird korting niet misloopt!
Lees verder
NK jeugd Dameskorfbal, bij De Peelkorf
Lees verder
Inschrijving NK Beachkorfbal Indoor geopend!
Kun jij niet wachten tot het NK Beachkorfbal Indoor weer plaatsvindt? Je zult nog even geduld moeten hebben, want we zijn er dit jaar in april in plaats van februari. Maar je kunt je wel alvast inschrijven!
Lees verder
Inspiratie voor Week van het Sportplezier
Wil jouw vereniging van 4-12 maart een Week van het #Sportplezier organiseren, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Sportpleziervereniging 2016 Koveni deelt haar voorbeelden graag met jullie en vertelt in een filmpje wat zij vorig jaar allemaal heeft georganiseerd voor haar jeugd.
Lees verder
9 maart: Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 9 maart vindt alweer voor de zesde keer de ‘Dag van de Sportaccommodaties’ in de Expohallen te Houten plaats. Op deze vakbeurs met meer dan 150 exposanten kom je alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.
Lees verder
G Korfbaltoernooi bij DKB in Best
Lees verder
Inspiratie korfbalclinic door Leon Simons
Lees verder
Topklasse Dameskorfbal, op naar Eindhoven!
De strijd om de landstitel dameskorfbal komt steeds dichterbij. Welk team pakt op 18 maart in Eindhoven die felbegeerde hoofdprijs? Wekelijks zet Korfbal. de laatste ontwikkelingen in de competitie op een rijtje
Lees verder
Van Kruijsdijk krijgt de leiding bij Be Quick
De korfbalsters van Topklasser Be Quick staan volgend seizoen onder leiding van trainer/coach Niek van Kruijsdijk, die overkomt van Altior.
Lees verder
KNKV Ledencijfers per 1 januari 2017
Lees verder
Stem nu voor de Rookvrije Generatie Awards
De genomineerden voor de Rookvrije Generatie Awards zijn bekend. Vanaf nu kunt u stemmen op de organisatie of persoon die volgens u een Rookvrije Generatie Award heeft verdiend, waaronder twee korfbalverenigingen!
Lees verder
Voorkom aansprakelijkheid als penningmeester
Soms komen er in een rechtszaak over frauderende penningmeesters zaken naar boven die voor de betrouwbare penningmeester net zo belangrijk zijn om te weten.
Lees verder
Evaluatie Korfbalcongres 2016: ‘het ging vandaag om de verenigingen’
Oktober 2016, tijdens het EK te Dordrecht, organiseerde het KNKV het Korfbalcongres met als thema ‘het succes van jouw vereniging’. Uit de evaluatie die daarop volgde is een top tien van TIPS en TOPS samengesteld, die we graag met jullie delen.
Lees verder
Belangrijk nieuws
Early bird tickets KL-finale bestellen!
Early bird #dameskorfbalfinale
Nieuws over de Korfbal League
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Deze  Nieuwsbrief is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen 1x per 3 weken verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van deze Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: fedde.boersma@knkv.nl.

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden