Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
 
KNKV LinkedIn Twitter Facebook
 
 
Informatiebulletin district Zuid   |    1 december 2016
Website
 
 
Beste korfballer uit Zuid,

Je ontvangt hierbij het 3-wekelijks informatiebulletin van het district Zuid. Hierin vind je informatie die nuttig of interessant kan zijn voor jouw vereniging, maar ook het officiële nieuws van het KNKV voor de verenigingen wordt in dit bulletin opgenomen. Het bovenste deel bestaat uit landelijk nieuws en het onderste deel bestaat uit districtsnieuws en/of nieuws van de verenigingen.

Zorg er voor dat de informatie bij de juiste personen binnen uw vereniging komt.

Als je geen prijs meer stelt op het ontvangen van dit informatiebulletin kan je je onderaan afmelden.

Wil je het informatiebulletin toegestuurd krijgen op een ander e-mailadres?

Dan kan je via de button "Mijn KNKV" op de website www.knkv.nl het oude e-mail adres met account afmelden en een nieuw account aanmaken met het nieuwe adres.

 
 
Accommodatie centraal bij thema bijeenkomst
Je clubaccommodatie staat centraal bij de themabijeenkomsten door het land. Wat komt er allemaal bij kijken als wij een kunstgrasveld willen aanleggen, welke energiebesparende maatregelen kunnen wij nemen, hoe kunnen wij ons korfbalcomplex maatschappelijk beter benutten en hoe realiseren wij een schone, veilige en gezonde sportaccommodatie.
Lees verder
ORANJE FANDAG
Op woensdag 28 december gaan we iets bijzonders doen. Het Nederlands Team is aanwezig in het Topsportcentrum Rotterdam om hun jonge fans te ontmoeten. We organiseren een Oranje Fandag met tal van activiteiten. Naast veel fun, schminken en muziek, hebben we nog twee grote hoogtepunten aan de dag toegevoegd. Je kunt de spelers ontmoeten, handtekeningen jagen, selfies maken en ’s avonds komen ze in actie op de Korfbal Challenge.
Lees verder
G-korfballers trainen als Oranje tijdens Korfbal Challenge
Is het je droom om in Oranje te spelen? Dichterbij dan tijdens de aankomende Korfbal Challenge kom je niet! Maak een training mee van bondscoach Wim Scholtmeijer en leer wat hij de internationals leert.
Lees verder
Aanvraag subsidieregeling ‘Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties’ per januari 2017 mogelijk
Sportclubs en –stichtingen kunnen vanaf 2 januari 2017 hun aanvraag indienen voor de subsidieregeling ‘Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties’.
Lees verder
Sociale klimaat verbeterd op en rond de sportvelden, maar aandacht blijft nodig
Het aantal gerapporteerde excessen in de sport is de afgelopen jaren gedaald, de bewustwording en ontvankelijkheid voor sportiviteit en respect onder sportbestuurders is gegroeid en sporters lijken zich op en rond het veld iets veiliger te voelen.
Lees verder
Arbitrageproof? Het kan!
Sinds maart van dit jaar zijn er al veel KNKV verenigingen gecertificeerd als ‘Arbitrageproof Vereniging'. Waar gaat het dan om?
Lees verder
Gratis VOG in 5 stappen
Steeds meer sportverenigingen stellen een VOG verplicht voor hun vrijwilligers. Maar hoe vraag je als vereniging een gratis VOG aan?
Lees verder
Happy Korfbal Event 2017
In het begin van de eerste maand van het jaar zullen de Happy 2017 Korfbal Event van Korfbalstars plaats vinden op 5 locaties in Nederland! Dit jaar met het thema: Improve Yourself!
Lees verder
Indoor Beachkorfbal in kerstvakantie District Zuid
Lees verder
DES (V) organiseert Blacklight Korfbaltoernooi
Van 27 december t/m 30 december is De Raaijhal in Overloon the place to be. Daar wordt dan een groot Blacklight sportevent georganiseerd. Op donderdag 29 december a.s. is het de beurt aan korfbalvereniging DES, dan staat het Blacklight Korfbaltoernooi op de kalender.
Lees verder
Einde voor D&E Speldag en Kangoeroe Klupdag
De Werkgroep Evenementen Zuid heeft besloten te stoppen met de organisatie van de jeugdevenementen in de Kerstvakantie (D&E Speldag) en de Carnavalsvakantie (Kangoeroe Klupdag).
Lees verder
Belangrijk nieuws
Tickets Korfbal Challenge
Sportplezier! 5 inzichten
Alles voor startende trainers
Like het KNKV op Facebook
Volg het KNKV op Twitter
Colofon

Deze  Nieuwsbrief is een gratis uitgave van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en wordt tijdens het korfbalseizoen 1x per 3 weken verspreid via e-mail.

Korfbalnieuws en correspondentie betreffende de inhoud van deze Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd aan: fedde.boersma@knkv.nl.

Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

 

 

 

 
 
 
  © Koninklijk Nederlands Korfbalverbond 2012 - 2014      |       Afmelden