Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Nederlandse Tafeltennisbond 22
Inleiding 5 december 2013

Beste lezer,


Sinterklaas begint het land weer te verlaten en daarmee komt langzaamaan een einde aan 2013. In deze een na laatste nieuwsbrief van 2013 staan we alvast stil bij het NK dat in maart 2014 op het programma staat. De Nederlandse heren hebben afgelopen maand goed gepresteerd, wellicht is een van hen wel de nieuwe Nederlands kampioen?


Daarnaast presenteren we de verenigingsbox 'Thuis in Tafeltennis' en zijn we op zoek naar de verenigingen die het meest zijn gegroeid in 2013. Ook zijn we op zoek naar de 'Vrijwilliger van het Jaar 2013'. Weet jij iemand die voor deze titel in aanmerking komt? Geef hem of haar dan snel op!


Natuurlijk sluiten we de nieuwsbrief weer af met een nieuwe spelregelvraag.


Veel leesplezier!


Sportieve groet,
Nederlandse Tafeltennisbond


NTTB is op zoek naar DE vrijwilliger van het jaar 2013
Het bestuurslid dat uren in de week besteed aan de tafeltennisclub. De onvermoeibare trainer, toernooiorganisator of begeleider van jeugdleden. De barman die dag in, dag uit bezoekers van een drankje en hapje voorziet. Iedereen kent ze wel: de super vrijwilligers in de tafeltennissport. Hoogste tijd dus voor de Nederlandse Tafeltennisbond om ook dit jaar enkele vrijwilligers in het zonnetje te zetten.
Kaartverkoop NK Tafeltennis 2014 gestart!
Over minder dan 3 maanden barst in Zwolle het tafeltennisgeweld weer los tijdens het NK Tafeltennis 2014. Onlangs is de online kaartverkoop gestart. En tot het eind van het jaar kunnen kaarten aangeschaft worden tegen een extra laag tarief.
Welke vereniging groeit en bloeit?
Verenigingen kijken er inmiddels naar uit. Op het NTTB verenigingscongres worden de winnaars van de ledenwerfwedstrijd 2013 bekend gemaakt. In januari maken we de nominaties bekend. In elke categorie zijn er 10 genomineerden.
NTTB verenigingsbox 'Thuis in Tafeltennis'
De sleutel voor een sociaal sterke en aantrekkelijke vereniging, waarin iedereen zich 'Thuis in Tafeltennis' voelt ligt bij het verenigingskader. De NTTB heeft een verenigingsbox ontwikkeld boordevol tips & tricks om verenigingskader hierbij te ondersteunen.
Nederlandse heren stijgen fors op wereldranglijst
De maand november is een goede maand geweest voor de Nederlandse spelers. Met een aantal zeer sterke prestaties wisten voornamelijk de heren behoorlijk wat punten te verdienen voor de wereldranglijst. Dit resulteerde in een fiks stijging op de wereldranglijst van december. Ook Britt Eerland profiteerde van haar prestaties in Zweden.
Welke vraag zou jij de Nederlands Kampioen willen stellen?
De voorbereidingen voor het NK tafeltennis in 2014 zijn al een aantal maanden weer volop aan de gang. Ook in 2014 zal de NTTB een speciale presentatiegids uitgeven. In deze gids mogen interviews met de Nederlandse Kampioenen van 2013, Li Jiao en Casper ter Lüün, natuurlijk niet ontbreken. Wat wil jij weten van de Nederlands kampioen?
Bijscholing Toernooileider 3 succesvol bezocht!
Naar aanleiding van de inventarisatie in het voorjaar van 2013 is er afgelopen zondag 1 december een bijscholing gehouden voor ervaren toernooileiders. Twaalf ervaren deelnemers waren aanwezig bij VTV in Nieuwegein.
Spelregels: nieuwe vraag en antwoord op de vorige
Om meer kennis van en inzicht in de spelregels te kweken wordt regelmatig een intrigerende vraag gesteld. Het juiste antwoord vind je natuurlijk in de spelregels, maar ook op de site.
© Nederlandse Tafeltennisbond | Afmelden | Contact
E-mailoplossing van Onsweb