Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Nederlandse Tafeltennisbond 21
Nieuwsbrief 22 november 2013

Beste lezer,


In deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor het A-jeugdranglijsttoernooi van afgelopen weekend en willen we jullie aandacht vragen voor de inschrijving van de NTTB Beker. Inschrijven van dit toernooi kan nog tot 1 december.


Daarnaast kijken we vooruit naar het NK 2014 in Zwolle, waar de kampioenen wellicht langs een erehaag van pupillen en welpen mogen lopen. Voor 'Sportief Besturen' is een niet online spel beschikbaar en we sluiten de nieuwsbrief af met de 11 vragen aan Johan Lieftink.


Veel leesplezier!


Sportieve groet,


Nederlandse Tafeltennisbond


Hergelink en De Hoop winnen A-Jeugdranglijsttoernooi in Tilburg
Het eerste A-jeugdranglijsttoernooi van het seizoen werd voor het eerst in Tilburg gespeeld. Winnaars waren onder andere Bas Hergelink, Sanne de Hoop, Erik Agamyan en Shuohan Men.
Inschrijvingen NTTB Beker geopend
Kort geleden is de inschrijvingen voor de NTTB Beker 2013/2014 geopend. In de NTTB Beker nemen diverse landelijke teams het tegen elkaar op voor de titel. Ieder landelijk teams (eredivisie t/m 3e divisie) kan zich voor deze competitie inschrijven. In de eerste ronde zullen de eredivisieteams niet meespelen, dit is de gelegenheid voor de overige teams om zich te meten met de (hogere) landelijke teams.
Wie de jeugd heeft...
Wie wil er nou niet bij de finales van het NK in Zwolle zijn? De beste spelers en speelsters maken uit wie zich een jaar lang de Nederlands Kampioen mag noemen. Nadat de laatste bal in het Landstede Sportcentrum is geslagen maken we ons op voor de prijsuitreiking. De organisatie wil daar graag een feestelijk tintje aan geven door de jongste tafeltennissers van Nederland een erehaag te laten vormen voor de kersverse kampioenen.
Opleidingen Tafeltennistrainer 2 in Assen gaat van start!
Zondag 1 december begint de opleiding Tafeltennistrainer 2 in Assen. Deze opleiding is een samenvoeging van de geplande locaties Assen en Zwolle. Beide locaties kregen te weinig inschrijvingen binnen om te kunnen starten, maar nu (mede dankzij een stimulans van de Afdeling Oost) kan er toch gestart worden!
Nieuw online spel ‘Sportief Besturen’ voor sportbestuurders
Vorige week verscheen in de nieuwsbrief van SportknowhowXL een leuk artikel over het, aan het begin van deze maand gelanceerde, Sportbestuurdersspel.
De 11 vragen aan: Johan Lieftink
In deze editie stellen we 11 vragen aan coach van de paratafeltennissers Johan Lieftink. Hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en straalt dit ook uit."Ik buitengewoon genieten van spelers die ondanks een behoorlijke handicap, op een hoog niveau kunnen acteren."
© Nederlandse Tafeltennisbond | Afmelden | Contact
E-mailoplossing van Onsweb