Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Nederlandse Tafeltennisbond 19
Nieuwsbrief 24 oktober 2013

Beste lezer,


In deze nieuwsbrief hebben we vooral aandacht voor bijeenkomsten, bijscholingen en opleidingen. Daarnaast kijken we terug op de Week van de Scheidsrechter en zoeken we nog een aantal welpen voor de Dag van het Talent.


Zoals gebruikelijk sluiten we de nieuwsbrief af met een nieuwe spelregelvraag en het antwoord op de vorige vraag.


Veel leesplezier!


Sportieve groet,


Nederlandse Tafeltennisbond 


Workshop ‘Beloon en betrek jong en oud bij uw vereniging’ met korting
Op 26 november organiseert Sportservice Midden Nederland de workshop ‘Beloon en betrek jong en oud bij uw vereniging’ in Nieuwegein. De workshop kost normaal € 25,- per persoon. De NTTB heeft voor 10 deelnemers een korting geregeld.
Dag van het Talent 2013
Op zondag 3 november a.s. is op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem de jaarlijkse Dag van het Talent gepland. Op deze dag kun je diverse testen afleggen waarmee je kunt laten zien hoe hard je kunt lopen, hoe goed je kunt dribbelen, hoe ver je kunt gooien, hoe hoog je kunt springen en nog veel meer. Voor deze dag zijn we nog op zoek naar een aantal welpen, meld je dus snel aan!
Gratis deelnemen aan congres ‘Besturen met een visie’
Op woensdag 13 november wordt het congres 'Besturen met een visie' georganiseerd in Gorinchem. Tijdens het congres wordt ingegaan op het besturen van een sportvereniging in de (huidige) moderne samenleving, met als hoofdthema vernieuwen en veranderen.
Week van de Scheidsrechter 2013
Ook dit jaar werrd er door alle gezamenlijke sportbonden weer een nationale Week van de Scheidsrechter georganiseerd, van 4 t/m 13 oktober jl. Diverse NTTB-verenigingen deden mee.
Aankondiging Table Stars bijscholingen
Eind november worden er twee gratis Table Stars bijscholingen georganiseerd waarvan een in afdeling Oost en een in afdeling ZuidWest. De eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 26 november bij TTV Valkenswaard. De andere bijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 29 november in Apeldoorn bij TTV de Brug. Beide bijeenkomsten zijn van 19:30 – 22:00.
Ook data regiobijeenkomsten Rotterdam en Zwolle bekend
De data van de regiobijeenkomsten in Rotterdam en Zwolle zijn nu ook bekend. Op 3 december vindt de bijeenkomst plaats bij Tafeltennisvereniging FvT in Rotterdam en op 10 december op Sportcampus de Pelikaan in Zwolle.
Enkele startdata opleidingen Tafeltennistrainer aangepast
In september en oktober starten doorgaans de nieuwe trainersopleidingen. Ook dit jaar zijn er al enkele van start gegaan. Echter een aantal is ook uitgesteld. Zo zijn de opleidingen TT3 in Utrecht en TT2 in Tilburg al gestart, maar zijn de opleidingen Tafeltennistrainer 2 in Assen, Zwolle, Nijmegen en Rotterdam nog niet van start gegaan.
Spelregels: nieuwe vraag en antwoord op de vorige
Om meer kennis van en inzicht in de spelregels te kweken wordt regelmatig een tafeltennisvraag gesteld. Het antwoord komt in de volgende nieuwsbrief.
© Nederlandse Tafeltennisbond | Afmelden | Contact
E-mailoplossing van Onsweb