Kunt u de inhoud van deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Nederlandse Tafeltennisbond 17
Nieuwsbrief 27 september 2013

Best lezer,


In deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor de nieuwe voorstelling 'Wel winnen, hé' voor ouders, hebben we een artikel over drie revalidatiecentra die met tafeltennis aan de slag gaan en brengen we nog diverse opleidingen onder de aandacht.


Daarnaast hebben we aandacht voor TTV Disnierats dat onlangs een ambassadeurschap is aangegaan voor de Stichting ALS. En natuurlijk sluiten we de nieuwsbrief weer af met een nieuwe spelregelvraag. 


Veel leesplezier!


Sportieve groet,


Nederlandse Tafeltennisbond


Nederlanders succesvol op tweede dag EK paratafeltennis
Na een stroeve start op de eerste dag van het EK paratafeltennis in Lignano (Italië), had de Nederlandse selectie op de tweede wedstrijddag een betere dag.
Drie revalidatiecentra van start met pilot ‘Tafeltennis als revalidatiesport'
Tafeltennis is een sport die op veel revalidatiecentra gespeeld wordt. Drie revalidatiecentra (de Hoogstraat, Blixembosch en Heliomare) doen mee aan de pilot 'Tafeltennis als revalidatiesport'.
Trainersopleidingen niveau 1 t/m 3 (bijna) van start!
Zoals elk najaar starten de trainersopleidingen van de NTTB in september en oktober. Voor de meeste opleidingen is het nog mogelijk om in te schrijven!
'Wel Winnen, hè!' najaar 2013
Ook in het nieuwe seizoen wordt de de landelijke theatertour voortgezet. Naast de voorstelling voor verenigingsvrijwilligers is er nu ook een speciaal voor ouders. Grijp je kans voor een leuk en leerzaam uitje!
TTV Disnierats ambassadeur Stiching ALS
Zaterdag 21 september presenteerde TTV Disnierats in Hoorn het ambassadeursschap van het tweede herenteam voor de Stichting ALS.
Spelregels: nieuwe vraag en antwoord op de vorige
Om meer kennis van en inzicht in de spelregels te kweken wordt regelmatig een tafeltennisvraag gesteld. Het antwoord komt in de volgende nieuwsbrief.
© Nederlandse Tafeltennisbond | Afmelden | Contact
E-mailoplossing van Onsweb